close
آخرین مطالب
طراحی سیستم وبلاگدهی
loading...
YourAds Here YourAds Here

پرشین پیشرانه

بازدید : 6
سه شنبه 28 شهريور 1396 زمان : 9:48

طرز تهیه چیز کیک بدون گلوتن با طعم لیمو

بیشترین میزان گلوتن در گندم و البته نان یافت می شود. بحث های فراوانی در مورد این نوع پروتئین وجود دارد. عده ای آن را مفید دانسته و برخی گلوتن را پروتئینی زیان بار می دانند. با این وجود گلوتن برای افرادی که دچار بیماری هایی نظیر سلیاک (Coeliac) هستند خطرناک است. اگر به هر دلیلی دنبال دستور پخت کیک بدون گلوتن هستید ادامه ی این مطلب را با ما همراه باشید.

persianpishraneh.com

نظرات این مطلب

تعداد صفحات : 2

درباره ما
اطلاعات کاربری
نام کاربری :
رمز عبور :
  • فراموشی رمز عبور؟
  • آرشیو
    خبر نامه


    معرفی وبلاگ به یک دوست


    ایمیل شما :

    ایمیل دوست شما :



    چت باکس
    آمار سایت
  • کل مطالب : 47
  • کل نظرات : 0
  • افراد آنلاین : 1
  • تعداد اعضا : 0
  • بازدید امروز : 45
  • بازدید کننده امروز : 43
  • باردید دیروز : 0
  • بازدید کننده دیروز : 0
  • گوگل امروز : 0
  • گوگل دیروز : 0
  • بازدید هفته : 46
  • بازدید ماه : 180
  • بازدید سال : 598
  • بازدید کلی : 598
  • کدهای اختصاصی